Catering op locatie

We hebben verschillende buffetten die wij op uw feest kunnen verzorgen. Bij alle buffetten komen wij met een van onze foodtrucks naar uw feestlocatie en maken wij voor uw gasten een heerlijke maaltijd. 

alle buffetten zijn vanaf 30 personen(of in overleg) de prijs is de prijs per persoon en exclusief voorrijkosten.


Buffet burgers en Friet € 14,50

Met het buffet Burgers en Friet komen wij met onze foodtruck lekkere hamburgers en ambachtelijke friet bakken voor uw gasten. In dit buffet zitten:

- Boeren rundvleesburgers 
- Vers bolletjes
- Ambachtelijke friet in een puntzak
- Uitjes, kaas, sla, tomaatje naar wens
- Sausjes naar keuze E

Buffet pizza € 15,00

Bij buffet Pizza komen wij met een foodtruck live pizza's voor u en uw gasten bakken. U gasten kunnen dan zelf het beleg van de pizza bepalen. Vaak maken we verschillende soorten en kunnen uw gasten verschillende smaken pizza proberen.


Buffet Pinsa € 17,50

Wil je een keer iets anders en iets unieks dan komen wij pinsa's bakken op uw feestje. 

Het is een kruising tussen een pizza en focaccia. Gemaakt van 3 soorten bloem bevat 80% water en heeft een lange rijstijd. Het deeg wordt daardoor super luchtig en extra licht verteerbaar. Deze bodem bevat ook nog eens minder zout en caloriën. 

Deze beleggen wij met allerlei lekker ingrediënten

iedereen die een keer een pinsa heeft gegeten is razend enthousiast.

Buffet Pizza, Burgers en Patat € 17,50

Tijdens het Pizza en Burgers buffet bakken wij voor uw gasten verse pizza's, lekkere broodjes hamburger en een puntzak patat


Buffet Italiaans met pizza € 22,50                            VEEL GEKOZEN

Bij buffet Italiaans verzorgen wij een compleet buffet met vooraf een heerlijke hapjes plank (zie foto) met diverse vleeswaren, kazen, zelfgemaakte pesto's, hapjes en stokbroodjes. Daarna kunnen uw gasten kiezen uit twee soorten salade's die we komen rondbrengen. En daarna gaan we pizza's bakken en serveren deze bij uw gasten. We bakken allerlei verschillende soorten en mensen kunnen steeds een andere smaak pakken.

Dit buffet is nog uit te bereiden door te kiezen voor Pinsa in plaats van pizza. Hierbij zijn de kosten € 25,00 per persoon. 

Buffet BBQ € 32,50

Het BBQ buffet is nieuw in 2023 en wat er precies in komt is nog niet helemaal bekend. Wel wordt het een heerlijk buffet met onder andere: Rib eye, sparerib, kippendij spiesjes etc. Verschillende salades en sausjes en nog een aantal bijgerechten. 


Buffet Dessert € 7,50

We hebben verschillende desserts voor uw gasten. U kunt kiezen uit:

- Zelfgemaakte panna cotta 

- Italiaans schepijs

- Zelfgemaakte tiramisu